Percival18
2013-09-23T17:40:01Z
UserPostedImage

Cards released from:
-Duelist Pack: Yuma 2: Gogogo & Dododo
-V Jump Edition 9
-Anime cards
-Structure Deck: Lightning Strike of the Mechlight Dragon
-Duelist Set: Version Lightsworn Judgment
-Duelist Set: Version Machine Troopers
-Yu-Gi-Oh! ZEXAL Clash! Duel Carnival! promotional cards
-Legacy of the Valiant

The ygopro client has lots of performance and stability fixes. It should no longer freeze at the end of a duel.

For more info read the release notes .

Click here to download YGOPRO 1.032.0 V5 

--- Update ---
Windows XP users download the following file and extract to your ygopro folder.
This should also fix the split image bug.
http://www.datafilehost.com/d/f9334005 


The update archive seems to be missing the thumbnail picture of Half Unbreak. You will see a picture missing in the deck edit screen, but it doesn't matter in a duel.
Daisuke_Aniki
2013-09-23T17:43:09Z
Impossible to start the program because you need MSVCP110.dll on your computer...
Have this since i Update my ygopro :s
Daisuke_Aniki
2013-09-23T17:50:26Z
Thanks ! It works now ^^
Btw...I lost my textures and skins xD bt it's nothing, great cards 😃 And the monster,spell and trap count is nice 🙂
jTiKey
2013-09-23T17:56:02Z
Percy, may I submit the russian translation?
checkmate
2013-09-23T17:58:26Z
checkmate server updated
UserPostedImage

UserPostedImage
Percival18
2013-09-23T17:59:53Z
Originally Posted by: jTiKey 

Percy, may I submit the russian translation?


Yes of course!
Steeldarkeagel
2013-09-23T18:05:44Z
Google Drive download has been uploaded

Check new post.

Uploading to checkmates download server will post a link once it has uploaded.
CycloneJoker
2013-09-23T18:08:37Z
It keep saying "Ygopro_vs.exe is not a valid win32 application"
How can I fix it ?
CycloneJoker
2013-09-23T18:12:39Z
I replaced all of my .dll with the 5 files above, but it still can't fix the problem
Percival18
CycloneJoker
2013-09-23T18:16:07Z
Maybe it's because the V5, because when I delete the V5's exe and replace it with the old V4 exe, it worked just fine...
SGJin
2013-09-23T18:16:23Z
Glad to see HD quality cards are now supported, may I ask what are the new dimensions?
CycloneJoker
2013-09-23T18:17:04Z
I use win XP...
Percival18
2013-09-23T18:17:46Z
Originally Posted by: SGJin 

Glad to see HD quality cards are now supported, may I ask what are the new dimensions?


Any dimension should work.
SGJin
2013-09-23T18:23:19Z
Originally Posted by: Percival18 

Originally Posted by: SGJin 

Glad to see HD quality cards are now supported, may I ask what are the new dimensions?


Any dimension should work.



I see... just wondering if there was an optimal size, since ygopro crawls down to like 10 fps when I use some of my full HD cards. I guess I'll need to experiment with card sizes for a bit.
Valcazard
2013-09-23T18:25:10Z
Number 73 still labelled as anime card.
CycloneJoker
2013-09-23T18:25:38Z
It keep saying "Ygopro_vs.exe is not a valid win32 application"

I wonder if anyone had the same problem as me ?
And, do anyone has a resolution to fix my problem ?

I use win XP, and when I replace V5's exe with V4's exe, it worked just fine...
blazor
2013-09-23T18:27:38Z
Originally Posted by: CycloneJoker 

It keep saying "Ygopro_vs.exe is not a valid win32 application"

I wonder if anyone had the same problem as me ?
And, do anyone has a resolution to fix my problem ?



same, using xp as well
Users browsing this topic