YGOPRO Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
4 Pages«<234
Options
Go to last post Go to first unread
ygopro10111  
#61 Posted : Sunday, April 17, 2016 6:31:51 PM(UTC)
ygopro10111

Rank: Newbie

Joined: 4/17/2016(UTC)
Posts: 3

WHEN NEW CARDS COME OUT FOR YGOCHROME PLS

:lol

:thup

:dance



:)

Edited by user Sunday, April 17, 2016 6:35:36 PM(UTC)  | Reason: Not specified

bigboy1000  
#62 Posted : Sunday, April 17, 2016 10:38:39 PM(UTC)
bigboy1000

Rank: Member

Joined: 2/21/2016(UTC)
Posts: 81

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
yeeeeeeeeeeeeeeeah booooooooooooooooooooooi
max1c  
#63 Posted : Thursday, April 21, 2016 6:22:01 PM(UTC)
max1c

Rank: Advanced Member

Joined: 6/4/2013(UTC)
Posts: 165

Thanks: 8 times
Was thanked: 30 time(s) in 20 post(s)
Why is Opera not supported? It's based on Chromium.
ygopro10111  
#64 Posted : Sunday, April 24, 2016 6:10:52 AM(UTC)
ygopro10111

Rank: Newbie

Joined: 4/17/2016(UTC)
Posts: 3

WHEN WILL YOU UPDATE WITH NEW CARDS AND BANLIST PLS

:lol
ygopro10111  
#65 Posted : Friday, April 29, 2016 10:55:49 PM(UTC)
ygopro10111

Rank: Newbie

Joined: 4/17/2016(UTC)
Posts: 3

oui merci
JoyofCreation  
#66 Posted : Sunday, May 01, 2016 8:54:45 AM(UTC)
JoyofCreation

Rank: Newbie

Joined: 5/1/2016(UTC)
Posts: 1

Help me out. I wanna play the game, but the screen is always black, even when it says its running.
Bigcola666  
#67 Posted : Sunday, May 08, 2016 9:07:48 PM(UTC)
Bigcola666

Rank: Newbie

Joined: 2/21/2016(UTC)
Posts: 4

excelent work guys :laugh well my question is i can use the font used for description and buttons in the percy desktop ygopro and if i can how ?
BLusterSoldier  
#68 Posted : Wednesday, May 18, 2016 6:31:22 AM(UTC)
BLusterSoldier

Rank: Newbie

Joined: 1/15/2016(UTC)
Posts: 1

I have the same problem as JoyofCreation When it ends up loading it will stay black while the background music is playing.
weevil02  
#69 Posted : Friday, May 27, 2016 9:06:47 PM(UTC)
weevil02

Rank: Newbie

Joined: 4/26/2016(UTC)
Posts: 3

Hi, When I go to go play Ygochrome all I'm getting is a blank screen with the music playing. Does anyone know why it might not be loading all the why for me? Thanks

Edit: never mind one day it just started working for me idk but glad it did:thup

Edited by user Monday, June 06, 2016 5:38:45 PM(UTC)  | Reason: Not specified

GlitchPichu  
#70 Posted : Saturday, May 28, 2016 10:14:09 AM(UTC)
GlitchPichu

Rank: Newbie

Joined: 1/10/2016(UTC)
Posts: 1

When does Ygochrome get the new cards? I really want to test the new ABCXYZ support :cry
salvadorc17  
#71 Posted : Sunday, June 05, 2016 8:22:34 PM(UTC)
salvadorc17

Rank: Advanced Member

Joined: 2/27/2013(UTC)
Posts: 537

Thanks: 6 times
Was thanked: 164 time(s) in 98 post(s)
YGOPRO deserves to have a cross-compatible internet explorer or Firefox version, please do not abandon the idea..
weevil02  
#72 Posted : Monday, June 06, 2016 5:43:16 PM(UTC)
weevil02

Rank: Newbie

Joined: 4/26/2016(UTC)
Posts: 3

btw i've notice something wrong with Noble Arms of Destiny the works fine from what I can tell but in duels it's black and white and has bunch of static
rubemartur  
#73 Posted : Monday, June 13, 2016 10:45:42 PM(UTC)
rubemartur

Rank: Newbie

Joined: 4/14/2015(UTC)
Posts: 2

When the yugioh from the web site will be updated with the new cards? i m waiting for months-...:(


i cannot use cyber angels nor metalphosis.....
klingex  
#74 Posted : Thursday, June 30, 2016 1:13:33 PM(UTC)
klingex

Rank: Newbie

Joined: 5/16/2014(UTC)
Posts: 1

Hi I noticed that the Kaiju monsters don't work, there is no way to summon them, I hop you can fix this soon, Thank you!
mapleck  
#75 Posted : Monday, July 04, 2016 4:00:14 AM(UTC)
mapleck

Rank: Newbie

Joined: 2/20/2014(UTC)
Posts: 3

The chrome version of ygopro is running perfectly fine for me, even better than the client but every time I run it, it messes up everything else running in chrome (youtube and twitch streams particularly). When I close the tab running ygopro, everything goes back to normal. Is there anything I could do? Ygopro it self runs fine btw.
Bromantic  
#76 Posted : Tuesday, July 05, 2016 8:08:26 PM(UTC)
Bromantic

Rank: Advanced Member

Joined: 2/1/2014(UTC)
Posts: 361

Thanks: 87 times
Was thanked: 58 time(s) in 48 post(s)
Rip. Still no LAN or external storage capacity. Is disappoint. :doh

Edited by user Tuesday, July 05, 2016 8:10:32 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
4 Pages«<234
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error