YGOPRO Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
5 Pages<12345>
Options
Go to last post Go to first unread
Percival18  
#41 Posted : Wednesday, July 15, 2015 7:42:54 PM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
Originally Posted by: EAgito229 Go to Quoted Post
Please, I need help!

I'm using Goggle Chrome "43.0.2357.132 m" but so far the screen remains black while running... :(

What should I do? :S


Originally Posted by: harry3257 Go to Quoted Post
when I started my ygochrome, a error occurred. How can I fix it?

ERROR [NaCl module load failed: PnaclCoordinator: PNaCl Translator Error: PNaCl ABI verification failed]

I would appreciate if you guys can try this and report back.

Can you get these demos to work?
https://gonativeclient.appspot.com/demo/bullet
https://gonativeclient.appspot.com/demo/cube

If they work, then enable the developer tools.
UserPostedImage

Select the "Console" tab, then reload Ygochrome. If the console shows any errors then make screenshots of it and paste them here.

UserPostedImage

Edited by user Wednesday, July 15, 2015 7:46:51 PM(UTC)  | Reason: Not specified

GarlandChaos  
#42 Posted : Wednesday, July 15, 2015 8:10:16 PM(UTC)
GarlandChaos

Rank: Newbie

Joined: 7/5/2015(UTC)
Posts: 3

Error

This showed up. Help please, Percy.
Percival18  
#43 Posted : Wednesday, July 15, 2015 8:18:53 PM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.

Edited by user Wednesday, July 15, 2015 8:19:41 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Bee Ba  
#44 Posted : Wednesday, July 15, 2015 8:20:50 PM(UTC)
Bee Ba

Rank: Advanced Member

Joined: 3/1/2015(UTC)
Posts: 712

Thanks: 9 times
Was thanked: 95 time(s) in 86 post(s)
Both of the demos work. This is what console shows me in chrome when I load ygochrome:

Ygochrome errors

Edit: There are no errors after the Ygopro engine is initialized.

Edited by user Wednesday, July 15, 2015 8:21:42 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Percival18  
#45 Posted : Wednesday, July 15, 2015 8:42:54 PM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
Originally Posted by: Bee Ba Go to Quoted Post

Edit: There are no errors after the Ygopro engine is initialized.

Thanks but I prefer reports from people who cannot get the game to work. Crash or black screen.

Your's works.. right? ;)
Bee Ba  
#46 Posted : Wednesday, July 15, 2015 8:44:57 PM(UTC)
Bee Ba

Rank: Advanced Member

Joined: 3/1/2015(UTC)
Posts: 712

Thanks: 9 times
Was thanked: 95 time(s) in 86 post(s)
Yep mine works. Just thought more data is better. Since mine works, it shows that those errors can most likely be ignored.
EAgito229  
#47 Posted : Wednesday, July 15, 2015 10:02:21 PM(UTC)
EAgito229

Rank: Newbie

Joined: 2/2/2014(UTC)
Posts: 9

Thanks: 5 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Percy,

In my computer after "Ygopro engine has been initialized", no have messages and the screen remains black while running.
GarlandChaos  
#48 Posted : Wednesday, July 15, 2015 11:49:32 PM(UTC)
GarlandChaos

Rank: Newbie

Joined: 7/5/2015(UTC)
Posts: 3

Originally Posted by: Percival18 Go to Quoted Post
The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.


Wait, really? Then why am I getting a black screen?
Percival18  
#49 Posted : Thursday, July 16, 2015 6:06:03 AM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
Originally Posted by: GarlandChaos Go to Quoted Post
Originally Posted by: Percival18 Go to Quoted Post
The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.


Wait, really? Then why am I getting a black screen?

That is what I am trying to find out. Did you test the demo apps?

CaptainMetal  
#50 Posted : Thursday, July 16, 2015 9:05:47 AM(UTC)
CaptainMetal

Rank: Advanced Member

Joined: 3/20/2015(UTC)
Posts: 47

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
The demos don't work for me. Is it possible there are compatibility issues when using the 64-bit version of Chrome?
Percival18  
#51 Posted : Thursday, July 16, 2015 9:12:41 AM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
It shouldn't matter. The version I use is also 64-bit. Version 43.0.2357.134 m
CaptainMetal  
#52 Posted : Thursday, July 16, 2015 10:09:01 AM(UTC)
CaptainMetal

Rank: Advanced Member

Joined: 3/20/2015(UTC)
Posts: 47

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Strange, same version I use. Maybe it could have something to do with my add-blocker or my antivirus programm? (Adblock Plus and Kaspersky)
Percival18  
#53 Posted : Thursday, July 16, 2015 8:04:27 PM(UTC)
Percival18

Rank: Administration

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2,117

Thanks: 80 times
Was thanked: 1649 time(s) in 530 post(s)
Originally Posted by: CaptainMetal Go to Quoted Post
The demos don't work for me. Is it possible there are compatibility issues when using the 64-bit version of Chrome?

What are your system specs? If the demos don't work then Ygochrome will definitely not work.
CaptainMetal  
#54 Posted : Friday, July 17, 2015 7:16:56 AM(UTC)
CaptainMetal

Rank: Advanced Member

Joined: 3/20/2015(UTC)
Posts: 47

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
AMD FX(tm)-9590 Eight-Core ~4.7GHz
16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 770

The PC is rather new, bought it last december.
Leviair  
#55 Posted : Friday, July 17, 2015 3:53:37 PM(UTC)
Leviair

Rank: Advanced Member

Joined: 1/6/2013(UTC)
Posts: 64

Was thanked: 6 time(s) in 4 post(s)
I've tested the 2 demos now. The first one works sometimes. Sometimes the screen is white and it says webGL got blocked.
The second demo never works for me.
Goldfish  
#56 Posted : Friday, July 17, 2015 7:10:52 PM(UTC)
Goldfish

Rank: Newbie

Joined: 2/17/2014(UTC)
Posts: 1

I get a black screen as well. I think my graphic is too old that cannot support webGL.

My system specification:
Intel(R) Pentium(R) CPU E6500 @ 2.93GHz
2 GB RAM
Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
GarlandChaos  
#57 Posted : Saturday, July 18, 2015 4:42:48 AM(UTC)
GarlandChaos

Rank: Newbie

Joined: 7/5/2015(UTC)
Posts: 3

Originally Posted by: Percival18 Go to Quoted Post
Originally Posted by: GarlandChaos Go to Quoted Post
Originally Posted by: Percival18 Go to Quoted Post
The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.


Wait, really? Then why am I getting a black screen?

That is what I am trying to find out. Did you test the demo apps?



Yes. The only one that didn't work was the Cube.
wrinty  
#58 Posted : Saturday, July 18, 2015 11:55:34 PM(UTC)
wrinty

Rank: Newbie

Joined: 2/8/2015(UTC)
Posts: 4

The Duel Puzzles don't work anymore. It worked in a previous version but now the game draws as soon as I enter them.
Zaramara  
#59 Posted : Monday, July 20, 2015 11:32:00 AM(UTC)
Zaramara

Rank: Newbie

Joined: 7/16/2015(UTC)
Posts: 1

Hello

The chrome version of the game is great. I started playing since last week. When I found out that there was a chrome version. I having no problems so far about loading up the game. No black screens or anything.

I just have a question about the deck edit options.
There seems to be no options which allow you to rename or delete you deck recipes. Will these features be added to the game in future versions of YGOPRO?

Also. Will there be a online feature added to the chrome YGOPRO in the future?


AstralXYZ  
#60 Posted : Monday, July 20, 2015 6:22:10 PM(UTC)
AstralXYZ

Rank: Advanced Member

Joined: 6/22/2014(UTC)
Posts: 40

Thanks: 10 times
I can't play the game
look
UserPostedImage
Users browsing this topic
5 Pages<12345>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error