YGOPRO Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Options
Go to last post Go to first unread
jhiggins85  
#1 Posted : Tuesday, March 21, 2017 2:02:20 AM(UTC)
jhiggins85

Rank: Newbie

Joined: 3/21/2017(UTC)
Posts: 1

every time I start up ygopro after about 10 sec or so, the game constantly crashes. ive looked all over and tried every thing but uninstall/reinstall. any tips or anything would be helpful
pinball  
#2 Posted : Tuesday, March 21, 2017 5:20:50 PM(UTC)
pinball

Rank: Advanced Member

Joined: 3/1/2013(UTC)
Posts: 94

Thanks: 34 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Same.
Haku_Yowane  
#3 Posted : Wednesday, March 22, 2017 9:24:29 AM(UTC)
Haku_Yowane

Rank: Advanced Member

Joined: 10/26/2014(UTC)
Posts: 395

Thanks: 199 times
Was thanked: 441 time(s) in 250 post(s)
I also encountered the same problem two days ago, but i notice that the game stop crashing after i turned off the Firewall. So apparently, i think the Firewall seems disturb the Ygopro's activity inside
Welcome to my custom card gallery. Are you ready to battle?
ridley3011  
#4 Posted : Sunday, March 26, 2017 10:11:23 AM(UTC)
ridley3011

Rank: Newbie

Joined: 3/3/2017(UTC)
Posts: 2

same, I use mac
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error