Percival18
2015-07-15T19:42:54Z
Originally Posted by: EAgito229 

Please, I need help!

I'm using Goggle Chrome "43.0.2357.132 m" but so far the screen remains black while running... [:sad:]

What should I do? [:confu:]



Originally Posted by: harry3257 

when I started my ygochrome, a error occurred. How can I fix it?

ERROR [NaCl module load failed: PnaclCoordinator: PNaCl Translator Error: PNaCl ABI verification failed]


I would appreciate if you guys can try this and report back.

Can you get these demos to work?
https://gonativeclient.appspot.com/demo/bullet 
https://gonativeclient.appspot.com/demo/cube 

If they work, then enable the developer tools.
UserPostedImage

Select the "Console" tab, then reload Ygochrome. If the console shows any errors then make screenshots of it and paste them here.

UserPostedImage
GarlandChaos
2015-07-15T20:10:16Z
Error

This showed up. Help please, Percy.
Percival18
2015-07-15T20:18:53Z
The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.
Bee Ba
2015-07-15T20:20:50Z
Both of the demos work. This is what console shows me in chrome when I load ygochrome:

Ygochrome errors

Edit: There are no errors after the Ygopro engine is initialized.
Percival18
2015-07-15T20:42:54Z
Originally Posted by: Bee Ba 


Edit: There are no errors after the Ygopro engine is initialized.


Thanks but I prefer reports from people who cannot get the game to work. Crash or black screen.

Your's works.. right? [:wink:]

Bee Ba
2015-07-15T20:44:57Z
Yep mine works. Just thought more data is better. Since mine works, it shows that those errors can most likely be ignored.
EAgito229
2015-07-15T22:02:21Z
Percy,

In my computer after "Ygopro engine has been initialized", no have messages and the screen remains black while running.
GarlandChaos
2015-07-15T23:49:32Z
Originally Posted by: Percival18 

The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.



Wait, really? Then why am I getting a black screen?
Percival18
2015-07-16T06:06:03Z
Originally Posted by: GarlandChaos 

Originally Posted by: Percival18 

The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.



Wait, really? Then why am I getting a black screen?


That is what I am trying to find out. Did you test the demo apps?


CaptainMetal
2015-07-16T09:05:47Z
The demos don't work for me. Is it possible there are compatibility issues when using the 64-bit version of Chrome?
Percival18
2015-07-16T09:12:41Z
It shouldn't matter. The version I use is also 64-bit. Version 43.0.2357.134 m
CaptainMetal
2015-07-16T10:09:01Z
Strange, same version I use. Maybe it could have something to do with my add-blocker or my antivirus programm? (Adblock Plus and Kaspersky)
Percival18
2015-07-16T20:04:27Z
Originally Posted by: CaptainMetal 

The demos don't work for me. Is it possible there are compatibility issues when using the 64-bit version of Chrome?


What are your system specs? If the demos don't work then Ygochrome will definitely not work.
CaptainMetal
2015-07-17T07:16:56Z
AMD FX(tm)-9590 Eight-Core ~4.7GHz
16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 770

The PC is rather new, bought it last december.
Leviair
2015-07-17T15:53:37Z
I've tested the 2 demos now. The first one works sometimes. Sometimes the screen is white and it says webGL got blocked.
The second demo never works for me.
Goldfish
2015-07-17T19:10:52Z
I get a black screen as well. I think my graphic is too old that cannot support webGL.

My system specification:
Intel(R) Pentium(R) CPU E6500 @ 2.93GHz
2 GB RAM
Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
GarlandChaos
2015-07-18T04:42:48Z
Originally Posted by: Percival18 

Originally Posted by: GarlandChaos 

Originally Posted by: Percival18 

The 3 errors at the top can be ignored. They are about the website, not the game.

Everything after the line -Ygopro engine has been initialized- is related to Ygochrome.



Wait, really? Then why am I getting a black screen?


That is what I am trying to find out. Did you test the demo apps?



Yes. The only one that didn't work was the Cube.
wrinty
2015-07-18T23:55:34Z
The Duel Puzzles don't work anymore. It worked in a previous version but now the game draws as soon as I enter them.
Zaramara
2015-07-20T11:32:00Z
Hello

The chrome version of the game is great. I started playing since last week. When I found out that there was a chrome version. I having no problems so far about loading up the game. No black screens or anything.

I just have a question about the deck edit options.
There seems to be no options which allow you to rename or delete you deck recipes. Will these features be added to the game in future versions of YGOPRO?

Also. Will there be a online feature added to the chrome YGOPRO in the future?


AstralXYZ
2015-07-20T18:22:10Z
I can't play the game
look
UserPostedImage
Users browsing this topic