SoundQuake
2016-02-15T06:19:16Z
Hi, I just recently joined Ygopro. I have been playing around for a while now but recently Ygopro has been crashing just after few hours of playing. I was told to give a problem report, so here it is. I have a Mid 2012 13' MBP and currently running the latest version of Ygopro for mac.
bluefallpiano
2016-02-16T18:14:38Z
I also have a very, very similar MBP and I have the same problem.
I mostly crash within a half an hour when I'm playing against the AI.
Hopefully this can help the devs in figuring out what's wrong.
SoundQuake
2016-02-16T18:18:49Z
Originally Posted by: bluefallpiano 

I also have a very, very similar MBP and I have the same problem.
I mostly crash within a half an hour when I'm playing against the AI.
Hopefully this can help the devs in figuring out what's wrong.


Now you mention it, most of my crashes happen when I duel against AI
Microbot024
2016-02-18T06:13:40Z
I thought it was my crappy computer, but apparently not. I also have been experiencing crashes when playing against the AI. I am running Windows 7 Professional.
ChaosDragon4
2016-02-21T19:53:16Z
Originally Posted by: Microbot024 

I thought it was my crappy computer, but apparently not. I also have been experiencing crashes when playing against the AI. I am running Windows 7 Professional.



I'm running into crashes as well. Only for me it's trying to get the program to start at all. Windows keeps on having it hang as it's trying to start. I'm running Windows 7 Home edition.



Tried to load it again, this time via admin and it didn't work.
 
Users browsing this topic