starlightfeline
2014-01-14T21:04:40Z
I run YGOPRO on my mac, downloaded the v3 update and installed it, but it doesn't show v3 when I open it. I also cannot save my decks-when I save as, the title of the deck appears, but when I switch from one deck to another, it doesn't show the new deck, and instead shows the deck I was previously on.
When I exit deck edit to the title and go back to it, it doesn't save my deck titles either, and I cannot delete any decks (I've tried going to the files and deleting them, but they're unable to be deleted).
Help?
Steeldarkeagel
2014-01-14T21:10:42Z
http://www.ygopro.co/Download.aspx 

After extracting it and running it, if it still does not work try running it in admin mode.
starlightfeline
2014-01-14T21:13:00Z
http://www.ygopro.co/Download.aspx 

After extracting it and running it, if it still does not work try running it in admin mode.



How do I run it in admin mode?
Steeldarkeagel
2014-01-14T21:21:48Z
Oh you are running in mac, not sure if mac has Admin mode.

I will leave this for someone who knows more about macs, but you should try the first step at least.
starlightfeline
2014-01-16T13:51:05Z
Thanks for the advice, I redownloaded it. Still not saving my deck.
I think the problem may be with the upgrade to v3, as somebody said in the v3 update topic that it didn't work. I tried deleting it from my library because I thought that may be the issue, but I can't find the update anywhere (nothing labelled YGOPRO or anything similar in my Library), so that just strikes me as really weird.
Users browsing this topic