Asriel
2014-04-01T21:33:26Z
I am not able to see my field card images. When I or others play their field cards. The field image doesn't change. Is it supposed to be like that?
Prudence94
2014-04-01T21:37:32Z
Probably editing the System.conf file should fix this....
You should open it with something like notepad and change the following to whatever you like...
#Field spell background. 0=duel zone only(default), 1=background only, 2=both duel zone and background, 3=do not change background
background = 0
Hope that helped [:laugh:]
UserPostedImage
My Sweetie!
TheExceeder
2014-04-02T05:35:02Z
I've been experiencing a different problem, but still with field spell images;
they seem to "duplicate" on the lower or upper row and the opponent's monster zones have a big line where nothing shows up in them.
Asriel
2014-04-02T13:03:08Z
I did not mess with System file, so the suggestion you gave me Prudence is not working. The problem is still there. Any other ideas perhaps?
Atomsk
2014-04-03T20:34:11Z
Yeah my field background, doesn't work when a field card is activated as well and I've tried the above already.
Madolche94
2014-04-05T18:28:40Z
Same problem here -.-!
Asriel
2014-04-08T02:15:20Z
Oh good. at least i am not crazy after all.
NinjaUgal
2014-04-08T03:18:46Z
how about you post an image (print screen) about your problem here.
Ninja from NinjaUgal its not a occupation neither a job. It is a name. just call me Ugal. ok?
Skype : NinjaUgal HeriLeopold
blancfaye7
2014-04-08T04:06:02Z
Originally Posted by: TheExceeder 

I've been experiencing a different problem, but still with field spell images;
they seem to "duplicate" on the lower or upper row and the opponent's monster zones have a big line where nothing shows up in them.



I may know a solution. Check first the field folder in "<YGOPROfolder>/pics/field"

If the images there are "CUT IN HALF" or "SEPARATED IN HALF", then there is the problem.
The images there must be something like THIS .

If that is the case, here is the solution:
1. Download this file: field.zip 
2. Extract, then replace this "field" folder in "<YGOPROfolder>/pics"
3. Replace all files.
4. Fixed!

I hope this helps!
Blanc Faye as Chen at your service!
Call me Blanc if you are referring to me in this forum.
Madolche94
2014-05-01T15:29:22Z
Still not fixed...:/
TheExceeder
2014-05-01T15:55:50Z
back up anything you want to keep and then re-download the program.
Similar Topics
Users browsing this topic